Μπαρτσελόνα: Ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση για Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα: Ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση για Κουτίνιο

Τι και αν έχει «φάει» τα μούτρα της τόσες φορές, η Μπαρτσελόνα δεν το βάζει κάτω και είναι έτοιμη να καταθέσει ακόμη μεγαλύτερη πρόταση ώστε να πάρει τον Κουτίνιο στη Βαρκελώνη.

b_kout

Η επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι γνωστή, ότι δηλαδή θέλει να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με το Skysports, οι Καταλανοί προσφέρουν στους «reds» ένα ποσό πάνω από 110 εκατ. ευρώ τα οποία θα καταθέσουν κατευθείαν σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ακόμη, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα εισπράξει περίπου 40 εκατ. ευρώ σε bonus. Το συγκεκριμένο ποσό έχει να κάνει με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή στο Champions League, κάτι που σημαίνει σχεδόν σίγουρα χρήματα για τους Άγγλους.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ακούστηκε ότι οι «μπλαουγκράνα» σταμάτησαν να ασχολούνται με την υπόθεση του Βραζιλιάνου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου η «Μπάρτσα» έχει δείξει πόσο σημαντικό θεωρεί τον Κουτίνιο και ποτέ δεν είχε σκοπό να κάνει πίσω.

Η επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι γνωστή, ότι δηλαδή θέλει να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα. Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην έχει ζητήσει να πάει στους Καταλανούς, εκείνος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη.

Μένει να φανεί αν η Λίβερπουλ πειστεί αυτή τη φορά και αποδεχθεί την πρόταση των Ισπανών για να ολοκληρωθεί το μεγάλο “σίριαλ” του καλοκαιριού.

sport-fm.gr