Μπάσκετ: Τετράδα για κούπα. Αρχίζει σήμερα το ΟΠΑΠ Final Four

Μπάσκετ: Τετράδα για κούπα. Αρχίζει σήμερα το ΟΠΑΠ Final Four

Ώρα για Κύπελλο. Ώρα για κούπα. Αρχίζει το ΟΠΑΠ Final Four για το 49ο Κύπελλο Ανδρών, με συμμετέχουσες τις ομάδες ΑΠΟΕΛ, ΕΘΑ Έγκωμης, Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Πετρολίνα ΑΕΚ.

b_nic_3759

Σήμερα (9/3) θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι αγώνες. Στις 17:30 θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Πετρολίνα ΑΕΚ, ενώ στις 20:30, ο ΑΠΟΕΛ θα κοντραριστεί με την ΕΘΑ Έγκωμης.
Σε τέτοιες διοργανώσεις (εννοούμε διοργανώσεις μικρής διάρκειας) δεν υπάρχει ποτέ φαβορί. Κάτι που έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Αναμένεται ότι πολλοί φίλοι του μπάσκετ θα είναι παρόντες στο γήπεδο για να δουν τους αγώνες έχοντας την προσδοκία ότι θα δουν καλό μπάσκετ.

Και οι τέσσερις ομάδες έχουν αποδείξει κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνιστικές αρετές που τους επιτρέπουν να αισιοδοξούν. άπασες για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι δυο από την τετράδα θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00.

Όλες οι αναμετρήσεις του θεσμού θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στην Λευκωσία και θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από την Cytavision.

Αναμένεται ότι πολλοί φίλοι του μπάσκετ θα είναι παρόντες στο γήπεδο για να δουν τους αγώνες έχοντας την προσδοκία ότι θα δουν καλό μπάσκετ. Γιατί, επαναλαμβάνουμε, και οι τέσσερις ομάδες έχουν δείξει μέσα στη χρονιά ότι έχουν τις δυνατότητες να το κάνουν αυτό.

 

24sports cy