Blue Air -Orthodoxou Aνiation Ltd Kόκτεϊλ Πάρτι

Blue Air -Orthodoxou Aνiation Ltd Kόκτεϊλ Πάρτι

Σε ένα υπέροχο κοκτέιλ πάρτυ με show φωτιάς προσφέροντας μια υπέροχη βραδιά, η αεροπορική εταιρεία Blue Air σε συνεργασία με την εταιρεία Orthodoxou Aνiation Ltd αποφάσισαν να γιορτάσουν την μέχρι σήμερα καλή συνεργασία τους στην Κύπρο με τους Tour Operators & Traνel Agents, αλλά και να ανακοινώσουν τα νέα σχέδια της αεροπορικής εταιρείας για το 2018.

Η εκδήλωση έγινε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στο Chateau Status, στη Λευκωσία εν παρουσία επαγγελματιών και συνεργατών του χώρου.  Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Διευθύνων Σύμβουλο της Orthodoxou Aviation κ. Αντώνη Ορθοδόξου, τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη και παρουσίαση από τον Αντιπρόσωπο του αεροδρομίου του Λονδίνου (Λούτον) κ. Simon Harley και τον Εμπορικό Διευθυντή της Blue Air κ. Tudor Constantinescu.

 

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, κος Tudor Constantinescu δήλωσε ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Blue Air είναι ο πρώτος πελάτης της 737 MAX στη Ρουμανία.  Τα 737 MAX είναι ιδανικά για την Blue Air και την αγορά που εξυπηρετεί, αυξάνοντας τα έσοδα της, με βελτιωμένη λειτουργική αποδοτικότητα”.

 

Ο κ. Constantinescu, στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στην νέα ιστοσελίδα της αερογραμμής και την εύκολη πλοήγηση της καθιστώντας ευχάριστη την παραμονή του χρήστη στην πλατφόρμα.  Ανακοίνωσε επίσης, τη δυνατότατη επιλογής από 3 διαφορετικές κατηγορίες αγοράς εισιτήριων, οι οποίες επιτρέπουν την προσαρμογή της πτήσης αναλόγως προτιμήσεων.  Τέλος, ο κ. Tudor Constantinescu, στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στην άψογη συνεργασία που διατηρεί η Blue Air με την Orthodoxou Aviation Ltd, την Hermes Airports και την Κυπριακή κυβέρνηση.

 

Με τη σειρά του, ο αντιπρόσωπος του αεροδρομίου του Λονδίνου (Λούτον) κος. Simon Harley, μίλησε για την ανάπτυξη του αεροδρομίου του Λούτον, την γεωγραφική του θέση και τις επιλογές σε υπάρχουσες συγκοινωνίες, συνθήκες οι οποίες ευνοούν την Κυπριακή κοινότητα στο Λονδίνο.  Συμπληρώνοντας, ο κ. Constantinescu ανάφερε πως η εταιρεία θα αυξήσει τις γραμμές προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου – Λούτον αρχίζοντας από τον προσεχή Απρίλη και μέσω της απευθείας γραμμής από Λάρνακα αλλά και μέσω ενδιάμεσης στάσης από το Βουκουρέστι.  Καταλήγοντας, ενημέρωσε επίσης για αύξηση πτήσεων για Αθήνα από 14 ανά βδομάδα σε 16, επιβεβαιώνοντας την σταθερή ανάπτυξη της αερογραμμής.

 

Σε χαιρετισμό του, ο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κος. Μάριο Δημητριάδης, ευχαρίστησε την Blue Air που είναι και αυτή ένας πυλώνας στήριξης για την συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία στην Κύπρο.

 

Μπορείτε να κλείστε τα εισιτήρια σας στο https://www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Blue Air, στο τηλέφωνο 22755300, ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων.

 

Σχετικά με την Blue Air:

 

Η Blue Air εκτελεί τακτικές πτήσεις προς Αθήνα (14 φορές την εβδομάδα), Θεσσαλονίκη (5 φορές την εβδομάδα), Λονδίνο-Λούτον (4 φορές την εβδομάδα),  Μπέρμιγχαμ (3 φορές την εβδομάδα), Λίβερπουλ (2 φορές την εβδομάδα), Βουκουρέστι (10 φορές την εβδομάδα) και Κλουζ-Ναπόκα (4  φορές την εβδομάδα).

 Blueair-Chateau Status-61

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σουηδία, Βασίλειο. Η εταιρεία έχει οκτώ λειτουργικές βάσεις, στο Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Κλουτζ-Ναπόκα, την Κωνστάντζα, το Ιάσιο, τη Λάρνακα, το Λίβερπουλ και το Τορίνο.

Blueair-Chateau Status-163

Η Blue Air βρίσκεται στην Κύπρο από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε τη βάση της στην Λάρνακα.  Η Smart Flying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήση, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κύπριους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της Blue Air όσον αφορά την ασφάλεια, ακρίβεια και συνεχή βελτίωση.

Blueair-Chateau Status-44

Η Blue Air έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ .

Blueair-Chateau Status-112

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.

Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της στην Κύπρο, η Orthodoxou Aviation.