Μπουφόν: «Τέλος το καλοκαίρι, εκτός κι αν…»

Μπουφόν: «Τέλος το καλοκαίρι, εκτός κι αν...»

Τον ένα και μοναδικό λόγο που μπορεί να βάλει μια μικρή αναβολή στην απόσυρσή του από την ενεργό δράση αποκάλυψε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που όμως παραμένει πιστός στην απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά και το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

b_bugfff

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας για το 2017, έπειτα και από το βραβείο που έλαβε στην πρόσφατη εκδήλωση της FIFA, εξήγησε πως δεν θα του κάνει διαφορά αν συνεχίσει να παίζει για 1-2 χρόνια παραπάνω, ωστόσο, αν καταφέρει να πάρει το πρώτο του Champions League με τη Γιουβέντους, τότε θα συνεχίσει μέχρι να φτάσει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν και το έχω σκεφτεί πολύ καλά για να φτάσω σε αυτή την απόφαση. Δεν έχω φόβο για την επόμενη μέρα της ζωής μου ή για το επαγγελματικό μου μέλλον. Θα το αντιμετωπίσω κι αυτό με ενθουσιασμό και όρεξη για την πρόκληση που θα μου παρουσιαστεί. Δεν θα μου κάνει διαφορά αν παίξω ένα ή δύο χρόνια παραπάνω. Δεν θα προσθέσει ή δεν θα μου πάρει κάτι από αυτά που ήδη έχω ζήσει.

Όπως κάνω με οτιδήποτε, έτσι και τώρα αν έψαχνα έναν λόγο να συνεχίσω, αυτός θα ήταν το Champions League. Αν τα καταφέρουμε, τότε θα συνεχίσω για να φτάσουμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και εύχομαι ο Σέζνι να με αφήσει να παίξω σε αυτά τα παιχνίδια. Με εκείνον να έρχεται πλέον για με καλύψει, νομίζω είναι λογικό να αποσυρθώ στο φινάλε της σεζόν» είπε ο Μπουφόν.

 

24sports cy