Χαμπιαούρης: “Μας ενώνει η κοινή έγνοια για τα παιδιά μας” – Έξω από το Υπουργείο οι εκπαιδευτικοί

Χαμπιαούρης: "Μας ενώνει η κοινή έγνοια για τα παιδιά μας" - Έξω από το Υπουργείο οι εκπαιδευτικοί

Πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις πικρίνοντας την κυβέρνηση για ετσιθελικές και μονομερείς αποφάσεις, οι οποίες οδηγούν τα δημόσια σχολεία σε επικύνδινα αδιέξοδα.

ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ από σήμερα εφαρμόζουν δυναμικά μέτρα και σήμερα κάλεσαν τα μέλη τους σε συγκέντρωση έξω από το Υπ. Παιδείας. Τα μέτρα τους, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων θα διαρκέσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, απειλώντας ότι τον Σεπτέμβριο δεν θα ανοίξουν τα σχολεία. Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις καταγγέλουν ότιΥπ. Παιδείας και κυβέρνηση επιχειρούν φίμωση και κατάργηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Μας ενώνει η κοινή έγνοια για τα παιδιά μας σημειώνει ο Υπουργός Παιδείας

Λίγο πριν την διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών οργανώσεων ο Κώστας Χαμπιαούρης σε ανάρτηση του στο twitter υπογραμμίζει πως τους ενώνει η κοινή έγνοια για τα παιδιά και η προσπάθεια για ποιοτική ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Προσκάλεσα τους φιλους εκπαιδευτικούς,γονείς και μαθητές, αναφέρει σε διάλογο για τις 24 Ιουλίου 2018.