Χαβιάρι: Βρέθηκε το… μυστικό της νεότητας;

Χαβιάρι: Βρέθηκε το... μυστικό της νεότητας;

xavia

Ήξερες ότι το χαβιάρι δεν είναι μόνο ένα έδεσμα εκλεκτής ποιότητας αλλά είναι κι ένα πολύτιμο καλλυντικό; Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι έχει φτιαχτεί από τη φύση για να θρέφει το δέρμα!

 

Καλά λιπαρά, δομικοί λίθοι όπως αμινοξέα, αντιοξειδωτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι μερικά μόνο από τα θαυματουργά συστατικά του.

Το πολυτελές αυτό συστατικό της φύσης είναι η βάση για το Skin Caviar Absolute Filler της LaPrairie: το… απόλυτο προϊόν για απαιτητικές γυναίκες!

Εδώ και 25 χρόνια, η La Prairie εξερευνά τα βάθη της θάλασσας για να εντοπίσει τις πολύτιμες… πέρλες από χαβιάρι για να επωφεληθείς εσύ από τις μοναδικές επανορθωτικές τους ιδιότητες. Κάπως έτσι γεννήθηκε η συλλογή “Caviar”.

Κάθε προϊόν της συλλογής είναι μοναδικό και οδηγεί τη La Prairie ένα βήμα μπροστά στη δράση της για την αιώνια ομορφιά που αντέχει στο χρόνο.

 

Skin Caviar Absolute Filler: Πώς ωφελεί τον οργανισμό σου; Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα θωρακίζει το δέρμα ενάντια στους διαβρωτικούς παράγοντες του περιβάλλοντος: την ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα, η υγρασία…

Με άλλα λόγια βρέθηκε το… μυστικό που θα σε  διατηρεί πάντα νέα και λαμπερή! Κυκλοφορεί από τη La Prairie σε μια πανέμορφη, πολυτελή και σικάτη συσκευασία.

Δεν αρκεί παρά να το δοκιμάσεις και να το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Πηγή: boro.gr