Χειροπέδες σε 23χρονο για βία στον αγώνα Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα

Χειροπέδες σε 23χρονο για βία στον αγώνα Ομόνοια - Νέα Σαλαμίνα

nomo

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου ηλικίας 23 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους και αδικήματα που διαπράχθηκαν την περασμένη Τρίτη 30 Ιανουαρίου, 2018, στο Γ.Σ.Π., Λευκωσία, όπου διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα.

Ο 23χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 1.35 το μεσημέρι χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και ρίψης αντικειμένου εντός του αγωνιστικού χώρου, σε σχέση με τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, αδικήματα που διαπράχθηκαν λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα στο ΓΣΠ.

Μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα είχε συλληφθεί ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 55 χρόνων, ο οποίος την επόμενη μέρα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, 2018, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση της υπόθεσης. Εναντίον του 55χρονου εκδόθηκε προσωρινό Δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή : reporter.com