ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ!

ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ!

Τι ξέραμε μέχρι τώρα:
Γάμος χωρίς ρύζι και κουφέτα, είναι σαν καλοκαίρι χωρίς ζέστη, σαν χειμώνας χωρίς κρύο, σαν φθινόπωρο χωρίς βροχή, σαν άνοιξη χωρίς αλλεργίες.. Με δυο λόγια είναι ένα και το αυτό! Σκέψου τον εαυτό σου κάθε φορά που βρισκόσουν σε ένα γάμο. Γεγονός 1ο: Κάποια στιγμή, λίγο πριν..μάλλον αρκετά πριν  το περίφημο «Ησαΐα χόρευε», σε πλησίαζε ένα κοριτσάκι με ένα καλαθάκι ρύζι και εσύ άπλωνες και τα δυο σου χέρια για να πάρεις όσο περισσότερο μπορούσες! Για αρκετή ώρα, φυσικά δεν μπορούσες να κουνηθείς και ευχόσουν να μη σε πιάσει καμιά φαγούρα και χρειαστεί να ξυστείς..εν ολίγοις ανυπόφορο! Γεγονός 2ο: Πάντα ευχόσουν να είχαν περισσότερα κουφέτα στη μπομπονιέρα, γιατί απλά σου αρέσουν! Αλλά τα μόνα επιπλέον κουφέτα θα έπρεπε να τα «κλέψεις» από το δίσκο με τα στέφανα, υπό το άγρυπνο βλέμμα της μάνας σου, της θείας σου και των λοιπών συγγενών που χαμογελούσαν συνωμοτικά.. «ξέρουμε ότι τα θες για να τα βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου για να δεις ποιον θα παντρευτείς». Σκέψου λοιπόν τώρα όλους τους καλεσμένους στο δικό σου γάμο και μην τους υποβάλλεις στο ίδιο μαρτύριο!

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!
Χωνάκια!! Όχι παγωτού..Χωνάκια για το ρύζι και τα κουφέτα..τα επιπλέον κουφέτα!

Απορούμε πως κανείς δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα! Το σκέφτηκαν δηλαδή όλοι οι πωλητές ψαριών με την κλασική εφημερίδα χωνάκι για τα ψαράκια και δεν το σκέφτηκε ούτε μια νύφη; Σημασία έχει, πως τα χωνάκια ήρθαν και θα μείνουν!

 

Βολικά, άνετα και κομψά! Μοιράζονται πανεύκολα και μπορείς να τα μονογράψεις δίνοντας έτσι μια πιο προσωπική νότα στο γάμο σου! Πολλές επιλογές και άπειρα σχέδια και χρώματα. Χάρτινα, υφασμάτινα, από δαντέλα και από λινάτσα! Ότι φανταστεί ο νους σου και φυσικά ότι ταιριάζει στο στυλ και το ύφος του γάμου σου!

Οι καλεσμένοι σου θα σε ευγνωμονούν!

 

Πηγη:weddingtales.gr