Χωρίς φρένο οι παραιτήσεις στο ΔΗΚΟ – Σειρά πήρε ο Ανδρέας Κατσελλής με επιστολή προς τον Μάρκο Κυπριανού

Χωρίς φρένο οι παραιτήσεις στο ΔΗΚΟ – Σειρά πήρε ο Ανδρέας Κατσελλής με επιστολή προς τον Μάρκο Κυπριανού

Με επιστολή παραπόνου προς τον αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και γιο του ιδρυτή του κόμματος, Μάρκο Κυπριανού, παραιτήθηκε ο κ. Ανδρέας Κατσελλής, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:

«Εγώ ο πιο κάτω υπογεγραμμένος Ανδρέας Κατσελλής, ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΚΟ, επιθυμώ να αναφερθώ σε σας, για να σας καταθέσω την έντονη διαμαρτυρία μου αναφορικά με την όλη στάση σας για τους αποκεφαλισμούς αγνότατων μελών του ΔΗΚΟ, που η παρουσία τους χρονολογείται από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του τιμημένου κόμματός μας, του οποίου ιδρυτής ήταν ο αείμνηστος πατέρας σας Σπύρος Κυπριανού.

Ως ένα από τα μέλη αυτά, επιθυμώ να σας κοινοποιήσω την επιστολή που επισυνάπτω, υπογεγγραμμένη από τον αείμνηστο πατέρα σας, και η οποία με τιμά όλως ιδιαιτέρως. Κάτι, όμως ανάλογο δεν διαπιστώνω να πράττεις, με το να υποστηρίζεις τους ανθρώπους που έβριζαν χυδαιότατα τον αείμνηστο Αρχηγό και Ιδρυτή μας και ταυτόχρονα να ανέχεσαι την καρατόμηση μελών, που έδιναν το αίμα τους για τις αρχές του ΔΗΚΟ, βάζοντας ψήφους στο νερόμυλο του Νικόλα, προκειμένου να καταστρέψει ολόκληρη την Κυπριακή Παράταξη.

Ως εκ τούτων, και δεδομένου ότι καρατομείται ένα από τα πλένον πιστά μέλη του ΔΗΚΟ, ο κος Σπύρος Παναγή, ο οποίος ήταν ο κυριότερος συντελεστής των π[ροτομώ του αείμνηστου πατέρα σας και ο ιδρυτής του «Πολιτιστικού Ιδρύματος Σπύρος Κυπριανού», δεν αποδέχομαι ποσός αυτήν την πρακτική, γι΄ αυτό και υπέβαλα ήδη την παραίτησή μου από το ΔΗΚΟ.

Πιστεύω αγαπητέ Μάρκο, ότι πρέπει να φανείς αντάξιος του ονόματος του πατρός σου και να ενεργήσεις, τόσο για συναισθηματικούς όσο και για συνειδησιακούς λόγους, συντασσόμενος μάλλον με τους φίλους σου».

24news cy