Δεύτερη αισθητικός, στην ίδια περιοχή στόχος εμπρηστών στη Λεμεσό

Δεύτερη αισθητικός, στην ίδια περιοχή στόχος εμπρηστών στη Λεμεσό

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στη Λεμεσό διερευνά η Αστυνομία, μετά την απόπειρα αγνώστων να καταστρέψουν με φωτιά αυτοκίνητο αισθητικού, στην περιοχή του Αποστόλου Ανδρέα.

cache_846x3000_Analog_medium_244269_30663_1092017

Να υπενθυμίσουμε ότι προ τριημέρου, στην ίδια περιοχή, άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο ισογείου κατοικίας, που λειτουργεί ως Ινστιτούτο Αισθητικής.

Τα δύο σημεία των κακόβουλων ενεργειών, βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο τυχόν διασύνδεσης των δύο περιστατικών.

Ο εμπρησμός του οχήματος σημειώθηκε γύρω στις 4 και μισή τα ξημερώματα.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της 38χρονης αισθητικού.  Για την κατάσβεση της φωτιάς κλήθηκε στη σκηνή η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό του μέρος.

Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Η κάτοχος του οχήματος υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τα ελατήρια των δραστών, ούτε εξέφρασε υποψίες κατά προσώπων που θα προέβαιναν σε καταστροφή περιουσίας της.

reporter cy