Δείτε σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα εκτελούνται έργα

Δείτε σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα εκτελούνται έργα

ta

Χωρίς σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες, ξεκινά η σημερινή μέρα. Ωστόσο, σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου διεξάγονται εργασίες, που πιθανόν να επηρεάσουν την τροχαία κυκλοφορία.

Στην επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 8:00 και 18:00, θα εκτελούνται εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, σε μήκος 1,5χλμ. περίπου. Οι εργασίες θα επηρεάσουν την κυκλοφορία με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό.

Επίσης, εργασίες εκτελούνται μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός). Στην περιοχή έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις για την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης.

Στην επαρχία Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς. Οι οδηγοί προτρέπονται όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση όπως:
1.    Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Κυρηνείας ή τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.
2.    Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.
3.    Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν, εναλλακτικά τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Τέλος, υπενθυμίζεται στους οδηγούς, αλλά και τους πεζούς, που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο, ότι με την απόλυτη προσοχή και συγκέντρωσή τους στο δρόμο και ακολουθώντας τους κανόνες κυκλοφορίας, λιγοστεύουν τις πιθανότητες να πέσουν θύματα κάποιας τροχαίας σύγκρουσης.

Πηγή: reporter.com