Δείτε το νέο καθημερινό απογευματινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων της Μαρίας Μπεκατώρου!

By Andreas Andreou — August 21, 2017

Από την νέα τηλεοπτική σεζόν, θα βλέπουμε απόγευμα τη Μαρία Μπεκατώρου .

Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να την δοκιμάσουν σε κάτι νέο και έτσι της πρότειναν να παρουσιάσει ένα παιχνίδι, αφού της πηγαίνουν πολύ καλύτερα! Στα χέρια της ξανθιάς παρουσιάστριας, περνάει-όπως όλα δείχνουν-το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Still Standing» που ετοιμάζει ο ΑΝΤΙ.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Σύμφωνα με το φορμάτ, ένας παίκτης, ο αποκαλούμενος «ήρωας», προσπαθεί να νικήσει 10 ανταγωνιστές, τους «ξένους» σε μια σειρά από ερωτήσεις γνώσεων.

Ο ήρωας που έχει έως και 3 ζωές (άρα δε χάνει ακόμη κι αν απαντήσει λάθος σε κάποιες ερωτήσεις) στέκεται στο κέντρο του πλατό και τον περιτριγυρίζουν οι ξένοι που στέκονται πάνω από μία καταπακτή.

Ο ήρωας επιλέγει έναν προς έναν’ με ποιον θα αναμετρηθεί.

Κάθε φορά που ένας ξένος δεν απαντήσει σωστά ανοίγει η καταπακτή και τον… καταπίνει βάζοντας έτσι Ό τέλος στο παιχνίδι του.

Μόλις ο ήρωας νικήσει 3 από τους συμπαίκτες του μπορεί να αποχωρήσει και να κερδίσει τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αν ο ήρωας αποχωρήσει ή νικηθεί τότε θ εναπομείνασες ξένοι παίζουν έναν γρήγορο γύρο μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής.

Στην Αμερική το τηλεπαιχνίδι έπαιξε για μόλις μία σεζόν (2011-2012) στο ΝΚ και παρά το ότι δεν, τα πήγε άσχημα σε τηλεθέαση, δεν ανανεώθηκε για μια β’ σεζόν.

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar