ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

Α3  anticancer poster

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

Η  Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σε συνεργασία με την Μπουτίκ SHEδιοργανώνουν Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στο Κτήμα Μακένζυ και ώρα 6:00  μ.μ.  Η όλη εκδήλωση είναι κάτω απο την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κυρίου Ανδρέα Βύρα   και Δημάρχου Αραδίππου κύριου Ευάγγελου Ευαγγελίδη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς, ο αγαπητός  σε όλους, Χοβίνκγ.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει  ηfashionblogger Γεωργία Δημητρίου. Επίσης στην εκδήλωση συμμετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Σκοπός της εκδήλωσης πέραν από την προβολή του Συνδέσμου είναι και η οικονομική ενίσχυση του, για να μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οι εισφορές που δίνονται στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου χρησιμοποιούνται, για το αξιόλογο και πολύπλευρο έργο που επιτελείται από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, τις οποίες προσφέρει δωρεάν προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, μέσω του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας  Αροδαφνούσας , της Υπηρεσίας Κατ΄ Οίκον Φροντίδας Ασθενών, της Υπηρεσίας Ημερήσιας Φροντίδας Ασθενών, της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής στήριξης προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους και για την προαγωγή  έργων και προγραμμάτων, για την κατανόηση, τη θεραπεία, τη διαφώτιση, την πρόληψη και την επιμόρφωση για την καταπολέμηση του καρκίνου.   Όλες οι πιο πάνω και άλλες υπηρεσίες προσφέρονται Δωρεάν.

Η εισφόρα για κάθε εισητήριο είναι €15 και  διατίθενται στα γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στην Λάρνακα τηλ 24654921

Με εκτίμηση

 

Αριστείδης Αδάμου

Πρόεδρος

Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας

Τηλ.99676220