Ισχύουν τα σενάρια για μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα;

Ισχύουν τα σενάρια για μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα;

liagkas

Δεν ήταν φυσικά λογικό να ευσταθεί η χθεσινή «είδηση» για μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Όχι βέβαια γιατί ο παρουσιαστής μετά από δύο δύσκολες σεζόν έπαψε να αποτελεί τηλεοπτική αξία. Ή γιατί δεσμεύεται από το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1.

Άλλωστε όπως πριν από μερικές ημέρες είχε πει και ο αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος «Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε». Ωστόσο κανένα κανάλι παραμονές της νέας αδειοδότησης δεν θα προχωρούσε σε νέο συμβόλαιο με τον οποιοδήποτε παρουσιαστή. Υψηλοί κύκλοι του ΑΝΤ1 αποδίδουν την συγκεκριμένη διαρροή στον Γιώργο Λιάγκα ενόψει της κρίσιμης συνάντησης που θα γίνει αύριο Τετάρτη και θα αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον στο Μαρούσι.

Οι συγκεκριμένοι κύκλοι είναι πραγματικά έξαλλοι και το κλίμα για τον παρουσιαστή έχει βαρύνει αφόρητα. Όπως σας έγραψα από την πρώτη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι κανάλι και Λιάγκας να προχωρήσουν στην έκδοση συνεναιτικού διαζυγίου.

Χωρίς όμως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο ΑΝΤ1 να κρατήσει «δεμένο» τον παρουσιαστή μέχρι και το καλοκαίρι πληρώνοντάς τον βέβαια. Και επειδή εδώ γράφουμε μόνο αλήθειες υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον για τον Λιάγκα και όχι από έναν αλλά από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αλλά η απόσταση που χωρίζει το εδιαφέρον από την βέβαιη μεταγραφή είναι τεράστια. Και οι πάντες στην τηλεοπτική πιάτσα αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά.

Πηγή: reporter.com