Διαρρήκτες με εκλεπτυσμένο γούστο στα Περβόλια

By Andreas Andreou — August 10, 2017
Ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα οικογενειακής κληρονομιάς, κλάπηκαν χθες από οικία στα Περβόλια, στην οποία διέμενε 31χρονος από τη Λάρνακα.
cache_846x3000_Analog_medium_233819_195961_1082017  
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 18.15 το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από 31χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από τη Λάρνακα ο οποίος ενοικιάζει και διαμένει σε οικία στα Περβόλια, ότι χθες  μεταξύ των 07.15 – 18.15, διαρρήχθηκε το σπίτι του και κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα και περιουσία που είναι οικογενειακά κειμήλια.
Σύμφωνα με την καταγγελία κλάπηκαν μεταξύ άλλων ένα laptop αξίας 300 ευρώ, ένα i-pad αξίας 400 ευρώ, δύο ρολόγια, ένα ηλεκτρονικό ρολόι άγνωστης αξίας, δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 350 ευρώ, ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, ένα ελβετικό συλλεκτικό ρολόι άγνωστης αξίας, ένα χρυσό σταυρό και δύο χρυσά δακτυλίδια με διαμάντια άγνωστης αξίας που είναι οικογενειακή κληρονομιά, ένας άτλαντας του 1896 δερματόδετος και 250 ευρώ σε μετρητά.
Στη σκηνή μετέβησαν στη σκηνή άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ή οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στην οικία, αφού εισήλθε από κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη πόρτα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού. Η σκηνή ερευνήθηκε και δακτυλοσκοπήθηκε και λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια, ενώ στο σπίτι δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και κλειστό σύστημα παρακολούθησης.
Διάρρηξη και στην Πάφο
Στο μεταξύ χθες σημειώθηκε ακόμη μία διάρρηξη αυτή τη φορά σε κατοικία στην Πάφο. Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 21:00  χθες το βράδυ, οι διαρρήκτες εισήλθαν στην κατοικία στην απουσία των ιδιοκτητών της  και απέσπασαν απ’ αυτή διάφορα χρυσαφικά η αξία των οποίων ακόμη δεν έχει υπολογιστεί.
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο κατόπιν παραβίασης  μεταλλικών εξωτερικών περσιάνων του παραθύρου του βοηθητικού υπνοδωματίου με τη χρήση σωματικής βίας.  Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar