«Διαβασμένοι» οι κουκουλοφόροι που λήστεψαν πρακτορείο στην Πάφο – Έκοψαν πρώτα το ρεύμα

«Διαβασμένοι» οι κουκουλοφόροι που λήστεψαν πρακτορείο στην Πάφο – Έκοψαν πρώτα το ρεύμα
pafos
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 26χρονο, γύρω στις 9.45μ.μ., ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από υποστατικό στο οποίο εργάζεται, σημειώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Κατευθυνόμενος προς της έξοδο του υποστατικού, είδε δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, τα οποία εισήλθαν εντός του υποστατικού.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πρώτος δράστης κρατούσε μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον 26χρονο, ενώ ο δεύτερος έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο και γρονθοκόπησε τον 26χρονο.
Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στον δεξιό κρόταφο και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στον παθολογικό θάλαμο.
Ο πρώτος δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε τζιν σκούρου χρώματος, είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα σκούρου χρώματος και φορούσε μαύρα γάντια.
Ο δεύτερος δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης και φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρο φούτερ, ενώ έφερε σκούφο στο κεφάλι.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Πηγή: reporter.com.cy