Εισιτήρια από τις 16:00 στα ταμεία του ΓΣΠ για τον αγώνα Κύπρος – Μαυροβούνιο

Εισιτήρια από τις 16:00 στα ταμεία του ΓΣΠ για τον αγώνα Κύπρος - Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών δίνει σήμερα φιλικό αγώνα στις 18:00 με το Μαυροβούνιο στο ΓΣΠ. Με τον αγώνα αυτό αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα των Εθνών το ερχόμενο Φθινόπωρο.

b_7a0a7e

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους σήμερα το απόγευμα από τα ταμεία του ΓΣΠ. Τα εισιτήρια είναι για τη δυτική κερκίδα. Η τιμή έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ γενική είσοδος και 1 ευρώ το παιδικό εισιτήριο.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή της, η Εθνική μας θα προσπαθήσει απόψε να έχει καλή εμφάνιση και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Μαυροβούνιο.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή για το σημερινό αγώνα:

Ούρκο Πάρντο, Τάσος Κίσσας, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ανδρέας Καρώ, Τζέισον Δημητρίου, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Γιάννης Κούσουλος, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Οικονομίδης, Βασίλιος Παπαφώτης, Φάνος Κατελάρης, Ρενάτο Μαρκάσα, Κωστάκης Αρτυματάς, Γεράσιμος Φυλακτού, Χαράλαμπος Κυριάκου, Δημήτριος Φροξυλιάς, Μηνάς Αντωνίου, Άντονι Γεωργίου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Δημήτρης Χριστοφή και Πιέρος Σωτηρίου.

 

24sports cy