Εισιτήρια για τον αγώνα Κύπρου – Βοσνίας από σήμερα το πρωί στο ΓΣΠ

Εισιτήρια για τον αγώνα Κύπρου - Βοσνίας από σήμερα το πρωί στο ΓΣΠ

Από σήμερα στις εννέα το πρωί, θα υπάρχει ανοικτό ταμείο στο ΓΣΠ από το οποίο ο κόσμος μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

b_0f56db2

Ο αγώνας θα γίνει αύριο Πέμπτη και θα αρχίσει στις 21:45.

Σήμερα, το ταμείο στο ΓΣΠ θα λειτουργήσει από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι και από τις τρεις το απόγευμα μέχρι τις έξι.

Αύριο, μέρα του αγώνα, θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ από τις εννέα το πρωί και χωρίς διακοπή μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα στις 21:45.

Παράλληλα, συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ γενική είσοδος και 15 ευρώ το οικογενειακό πακέτο για την ανατολική κερκίδα (για δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών).

–Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, παρακαλούνται να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους. Μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στους ταξιθέτες / επιτηρητές που θα βρίσκονται στην κερκίδα. Δεν θα ισχύσουν οι θέσεις στην ανατολική κερκίδα.

-Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη διεκπεραίωση αγοράς on line εισιτηρίου ή για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 22-267132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tickets@hte.com.cy

*Για κάθε εισιτήριο που αγοράζεται ηλεκτρονικά, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.30 σεντ.

24sports cy