Έκαψαν το 100 χιλιάδων όχημα του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα

Έκαψαν το 100 χιλιάδων όχημα του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα
fire
Στις φλόγες τυλίχθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα το πολυτελές όχημα του αναπληρωτή προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.
Το όχημα του κ. Κούμα Mercedes S class βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης 5όροφης πολυκατοικίας στην οδό Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία.
Για κατάσβεσης τη φωτιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘’Λοχία Σπύρου Τταντή ‘’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.26. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 4 αναπνευστικές συσκευές και αυλός τυλιχτήρα από το νερό των πυροσβεστικών οχημάτων.
Στον υπόγειο χώρο βρίσκονταν ακόμα 3 οχήματα τα οποία επηρεάστηκαν μόνο από τον καπνό χωρίς να υποστούν ζημιές από την πυρκαγιά.
Η αξία του πολυτελούς οχήματος το οποία καταστράφηκε ολοσχερώς ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ.
Με το πρώτο φως της ημέρας στο σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική και η αστυνομία για έρευνες ενώ όπως όλα δείχνουν η φωτιά φαίνεται να είναι έργο εμπρηστών.
Αποτροπιασμός ΚΟΠ
Η ΚΟΠ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει την “κακόβουλη και άνανδρη ενέργεια εμπρησμού” που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του αυτοκινήτου του Αναπληρωτή Προέδρου της Γιώργου Κούμα.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΠ, η Ομοσπονδία εκφράζει τη συμπάθεια και στήριξή της στον κ. Κούμα και καλεί την αστυνομία να ενεργήσει αποτελεσματικά για σύλληψη και καταδίκη των ενόχων για την εγκληματική τους πράξη.
Πηγή: reporter.com.cy