Έκαψε το αυτοκίνητο της πρώην του, της μάνας της και της γειτόνισσας

By Andreas Andreou — August 23, 2017
Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο 31χρονης στη Λεμεσό από φωτιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα. Για την υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 30χρονου πρώην της, από τον οποίο σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας τον τελευταίο καιρό δεχόταν συνεχώς απειλές.
cache_846x3000_Analog_medium_237771_130368_2382017
Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι γύρω στις 01:25 τα ξημερώματα είχε ληφθεί πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε ανοικτό οικόπεδο στη Λεμεσό υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν τη φωτιά.
Από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από αυτοκίνητο 31χρονης και επεκτάθηκε σε δύο άλλα αυτοκίνητα -ένα εκ των οποίων ανήκει στην μητέρα της παραπονούμενης και το άλλο σε γειτόνισσά τους- τα οποία ήταν σταθμευμένα δίπλα από το πρώτο.
Το αυτοκίνητο της 31χρονης καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα άλλα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.
Για την υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 30χρονου, ενώ η σκηνή εξακολουθεί να τελεί υπό φρούρηση και θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις σήμερα το πρωί από το ΤΑΕ Λεμεσού.
reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar