Έκκληση Πετρίδη στη Βουλή για Υφυπουργεία

Έκκληση Πετρίδη στη Βουλή για Υφυπουργεία
Με έκκληση από τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη προς τα κοινοβουλευτικά  κόμματα να ψηφίσουν σε νόμους τα δύο νομοσχέδια για τη δημιουργία Υφυπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του Υφυπουργείου Τουρισμού ολοκληρώθηκε η συζήτηση της δημιουργίας των δύο Υφυπουργείων στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.
cache_846x3000_Analog_medium_250455_49374_2592017
Το ΑΚΕΛ δήλωσε ότι μάλλον θα καταθέσει τροπολογίες και ο Υπουργός Εσωτερικών ζήτησε να ενημερωθεί για αυτές ώστε εφόσον κριθούν αποδεκτές να περιληφθούν στα κείμενα των νομοσχεδίων.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Αβέρωφ Νεοφύτου ζήτησε από τα κόμματα να προσεγγίσουν τα δύο νομοσχέδια μακριά από τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, εφόσον αυτά θα τεθούν σε ισχύ από την όποια κυβέρνηση προκύψει μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πρόσθεσε πως η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών απέδειξε με την ομόφωνη ψήφιση του νόμου για τη δημιουργία Υφυπουργείου Ναυτιλίας και με σειρά μεγάλου αριθμού άλλων νόμων που ψηφίστηκαν μπορεί με καλή θέληση και σύνθεση απόψεων να νομοθετεί με ομοφωνία για το δημόσιο όφελος.
reporter cy