Έκλεισε… εισιτήριο για Ρωσία η Ελβετία!

Έκλεισε… εισιτήριο για Ρωσία η Ελβετία!

Σε μια έδρα που δύσκολα σπάει στα παιχνίδια στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Ελβετοί δημιούργησαν αρκετά και με λίγο καλύτερες επιλογές, μεταξύ άλλων, στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη.

b_dodchqbw4aag0vt

Χρειάστηκε μια απομάκρυνση πάνω στην γραμμή, ωστόσο, για να μην πάει το ματς στην παράταση, με τον σκόρερ στον πρώτο αγώνα στην Β. Ιρλανδία, Ροντρίγκες, να απομακρύνει τελική του Τζόνι Έβανς από σέντρα του Κρις Μπραντ. Δεν θα άξιζαν το κάτι παραπάνω οι φιλοξενούμενοι, αλλά τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο έπεσαν μαχόμενοι.

Να υπενθυμίσουμε πρως το 1-0 του Α’ γύρου προήλθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από κακό καταλογισμό της «παράβασης», καθώς επίσης πως οι εμφανίσεις των παικτών του Μάικλ Ο’Νιλ είχαν αρκετές ομοιότητες. Το συνολικό σκορ δεν μαρτυράει σε καμία των περιπτώσεων την απόδοση των Ελβετών, που θα κάνουν το ταξίδι σε λίγους μήνες.

Συνεπώς οι Βρετανοί θα έχουν μοναδικό εκπρόσωπο την Αγγλία στο τουρνουά του καλοκαιριού του 2018 και εάν όλα πάνε καλά στην ρεβάνς του 0-0 της Ιρλανδίας με την Δανία, την πρόκριση θα πάρουν και οι Ιρλανδοί από τα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή: sport-fm.gr