Εκλογικό Συνέδριο ΔΗΚΟ: Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες

Εκλογικό Συνέδριο ΔΗΚΟ: Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες

dikoo

Με την ολοκλήρωση του καταστατικού συνεδρίου της 6ης Μαΐου και τις αλλαγές που αυτό ενέκρινε για τη λειτουργία του κόμματος, στο Δημοκρατικό Κόμμα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο εκλογικό συνέδριο της 10ης Ιουνίου.

Το σκηνικό γύρω από τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν θέση στην ηγετική πυραμίδα του ΔΗΚΟ, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, καθώς από τις 9 το πρωί μέχρι και την 1 το μεσημέρι, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους στα γραφεία του κόμματος.

Όλες οι ενδείξεις πάντως θέλουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο να οδεύει άνετος προς μια νέα πενταετία στην Προεδρία του κόμματος, καθώς μέχρι στιγμής ουδείς φαίνεται πως θα τον αμφισβητήσει.

Οι κάλπες ωστόσο δεν φαίνεται να αποφευχθούν για την υπόλοιπη ΔΗΚΟϊκή πυραμίδα.

Για τη θέση Αναπληρωτή Προέδρου θα αναμετρηθούν οι Μαρίνος Μουσιούττας και Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, ενώ για τις θέσεις των 3 Αντιπροέδρων φαίνεται να επικρατεί κομφούζιο ενδιαφέροντος, από 6 συνολικά στελέχη.

Τους Αντώνη Αντωνίου, Αλέκο Τρυφωνίδη, Λοΐζο Λοΐζου, Μάριο Κουκλή, Μιχάλη Δαμιανό και Χρίστο Ορφανίδη.

Την ίδια ώρα ανθυποψήφιο για τη θέση του Γενικού Γραμματέα φαίνεται πως βρήκε και ο Άθως Αντωνιάδης, με τον Δημοτικό Σύμβουλο Στροβόλου Μιχαλάκη Ιερείδη να έχει εξαγγείλει μέσω Facebook την υποψηφιότητά του.

Το αυξανόμενο πάντως ενδιαφέρον από πλευράς των ΔΗΚΟϊκών στελεχών για μια θέση στην ηγεσία αλλά και τα συλλογικά όργανα του κόμματος, ενδεχομένως αύριο να διαφοροποιήσει τον χάρτη των υποψηφιοτήτων.

Πηγή: https://alphanews.live