«Εν να γεμώσω την Λεμεσό με ηρωίνη… Εν να δείτε. θα γίνει μπουμ, μπουμ, μπουμ»

«Εν να γεμώσω την Λεμεσό με ηρωίνη… Εν να δείτε. θα γίνει μπουμ, μπουμ, μπουμ»
nom
Απειλές κατά αξιωματικών της αστυνομίας και αξιωματικού των Κεντρικών φυλακών εξαπέλυσε 30χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο κελί για υπόθεση βιασμού της εν διαστάσει συζύγου του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του REPORTER, πρόκειται για τον 30χρονο, πατέρα τριών παιδιών, τον οποίο στις 20 Δεκεμβρίου, το Κακουργιοδικείο Πάφου διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης, αφού ενώ τελούσε υπό  κράτηση, τηλεφώνησε από τις Κεντρικές φυλακές στην παραπονούμενη και της ζήτησε να αποσύρει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι θα της έδινε διαζύγιο.
Επίσης η κατηγορούσα αρχή, όπως είπε στο δικαστήριο, έχει βεβαρημένο ιστορικό, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που αυτός αφεθεί ελεύθερος ενδέχεται να διαπράξει και άλλα αδικήματα.
«θα δείτε, θα γίνει μπουμ, μπουμ, μπουμ»
Η Νομική Υπηρεσία, αφού ενημερώθηκε για τα τηλεφωνήματα στην παραπονούμενη, από την ίδια αλλά και από τις Κεντρικές φυλακές, όπως αναφέρθηκε και ενώπιον δικαστηρίου, ενημέρωσε σχετικά και τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερεύνησαν την υπόθεση.
Στη συνέχεια, ο 30χρονος με απίστευτο θράσος, τηλεφώνησε από τις Κεντρικές φυλακές στην αστυνομία Λεμεσού, και τους «ενημέρωσε», ότι «θα γεμώσω την Λεμεσό με ηρωίνη». Επίσης ο νεαρός απείλησε αστυνομικούς και μέλη των φυλακών, λέγοντας του «θα δείτε, θα γίνει μπουμ, μπουμ, μπουμ».
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις απειλές που εκτόξευσε ο 30χρονος ενώ λήφθηκαν μέτρα εναντίον του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος που κατάγεται από τον Πύργο Τηλλυρίας, σε τρεις περιπτώσεις,  δύο εντός του Νοεμβρίου  του 2017 και μια στις 6 Δεκεμβρίου 2017 φέρεται να βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του.
Πηγή: reporter.com