Ένοχος ο γείτονας που κακοποιούσε σεξουαλικά 7χρονη στη Λευκωσία

Ένοχος ο γείτονας που κακοποιούσε σεξουαλικά 7χρονη στη Λευκωσία

efta

Ένοχος κρίθηκε από το μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας 45χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά 7χρονο παιδάκι.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος βρέθηκε ένοχος επειδή εξανάγκαζε το ανήλικο κοριτσάκι να τον αγγίζει, να βλέπει ταινίες πορνό, την έβαζε να κάθεται στα πόδια του και την απειλούσε να μην αποκαλύψει οτιδήποτε γιατί θα την κτυπούσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι άρχισε να φοιτά στην Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και η μητέρα της ζήτησε βοήθεια από την συμβία του 45χρονου γείτονα τους για την βοηθήσει με το διάβασμα. Ο 45χρονος ενόσω βρισκόταν μόνος με την μικρή, μέχρι να επιστρέψει η συμβία του προέβη στις πράξεις για την οποίες έχει βρεθεί ένοχος.

Τα Χριστούγεννα του 2015 ήταν καταλυτικά ώστε να δοθεί τέλος στο μαρτύριο, όταν σε οικογενειακή συγκέντρωση, το ανήλικο κοριτσάκι εξομολογήθηκε τα όσα έζησε στον 12χρονο εξάδελφο της και αυτός το είπε στην μητέρα της, η οποία κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία.

Σοβαρό, όμως αντίκτυπο είχαν και στην συμπεριφορά της τα όσα έζησε, αφού το κοριτσάκι παρουσίασε αντιδραστική συμπεριφορά, ήθελε να κλείνουν τα παράθυρα και τις κουρτίνες του σπιτιού. Στην κατάθεση της στο δικαστήριο το 7χρονο κορίτσι έκλαιγε συνέχεια κατά τη διάρκεια την μαρτυρίας και ήθελε να τελειώσει για να πάει στους γονείς της.

Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε τα όσα του καταλογίζονταν και έδωσε στα γεγονότα δική του εκδοχή, ωστόσο το Κακουργιοδικείο τον έκρινε ένοχο και την ερχόμενη Δευτέρα θα αγορευόσουν οι δύο πλευρές για μετριασμό της ποινής.

Πηγή: reporter.com