Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος που διπλο-ενοικίαζε επαύλεις

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος που διπλο-ενοικίαζε επαύλεις
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 39χρονος από τη Ρωσία, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διενεργήθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2017.
cache_846x3000_Analog_medium_235826_173434_1782017.GIF
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από δύο οικογένειες τουριστών από τη Ρωσία, ότι  κατά τους μήνες Ιουνίου και Ιουλίου, 2017, ο 39χρονος ερχόταν σε συνεννόηση μαζί τους για ενοικίαση τουριστικών καταλυμάτων στο Κίτι, λαμβάνοντας προκαταβολικά πληρωμή για την ενοικίαση των καταλυμάτων.

Ωστόσο μετά την άφιξη τους στην Κύπρο οι δύο οικογένειες διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα καταλύματα ήταν ήδη ενοικιασμένα σε άλλες οικογένειες τουριστών.

Εξάλλου στις 3 Ιουλίου, 2017 κάτοικος Λευκωσίας, που είναι συνιδιοκτήτης των συγκεκριμένων τουριστικών καταλυμάτων στο Κίτι, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δάνεισε το αυτοκίνητο του στον 39χρονο από τη Ρωσία, ωστόσο αυτός δεν του το επέστρεψε.

Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στην Λευκωσία. Στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο που του είχε δανείσει ο κάτοικος Λευκωσίας και  παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

Ο 39χρονος τέθηκε υπό κράτηση σε Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λάρνακας και αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ