Έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας Πάφου μια ώρα μετά τη διάρρηξη

Έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας Πάφου μια ώρα μετά τη διάρρηξη

car

Καταγγέλθηκε γύρω στις 11.25 χθες βράδυ στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου ότι, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, και στο πλαίσιο των εξετάσεων και ερευνών, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα στη Γεροσκήπου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα δύο πρόσωπα.
Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 29χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος πιστοποιητικού ασφάλειας και συνοδηγός 38χρονος και οι δύο κάτοικοι Πάφου.
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και πιστωτική κάρτα όπου αναφέρεται το όνομα της πιο πάνω παραπονούμενης.
Ανακρινόμενοι οι πιο πάνω, φέρονται να μην έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την κατοχή των πιο πάνω, και για αυτό συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ακολούθως οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή τους.
Πηγή: reporter.com.cy