Επικεφαλής ο Σίμος Ιωάννου (αναγκαστικά φεύγει ο Βύρας από τη Σαλαμίνα)

Επικεφαλής ο Σίμος Ιωάννου (αναγκαστικά φεύγει ο Βύρας από τη Σαλαμίνα)

Με διοικούσα επιτροπή και επικεφαλής τον Δρ. Σίμο Ιωάννου συνεχίζει μέχρι το τέλος της περιόδου η Νέα Σαλαμίνα, αφού ο Αντρέας Βύρας δεν δικαιούται να συνεχίσει στην προεδρία.

simos

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, λόγω των νέων ρυθμίσεων και κανονισμών για τα Συνεργατικά ταμιευτήρια τα οποία έχουν εφαρμοστεί από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου στα πλαίσια του προγράμματος εξυγίανσης με άμεση ισχύ, υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή της προεδρίας του σωματείου.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί στον νυν πρόεδρο Αντρέα Βύρα δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται στην προεδρία και το ΔΣ του σωματείου καθώς βρίσκεται ταυτόχρονα στη διοίκηση Συνεργατικού ιδρύματος.

Μετά και τη συγκεκριμένη ενημέρωση το ΔΣ συνήλθε σε έκτακτη συνεδρία και αφού ευχαρίστησε τον Αντρέα Βύρα για τη μεγάλη του συνεισφορά αποφάσισε όπως συνεχίσει για το υπόλοιπο της χρονιάς με διοικούσα επιτροπή. Μέχρι τη λήψη τελικής απόφασης για τον επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής καθήκοντα προεδρεύων θα ασκεί ο αναπληρωτής πρόεδρος Δρ. Σίμος Ιωάννου.

Τονίζεται ότι όλες οι εργασίες του σωματείου συνεχίζονται κανονικά με πρώτο καθήκον την προετοιμασία του φακέλου κριτηρίων ΟΥΕΦΑ για το μήνα Σεπτέμβριο. Με βάση το πλάνο που έχει καταρτιστεί το σωματείο χρειάζεται άμεσα το ποσό των 100,000 Ευρώ για να περάσει με επιτυχία τα κριτήρια και να αποφύγει τη μείωση βαθμών.

Ήδη βρίσκονται σε κυκλοφορία ειδικοί λαχνοί κριτηρίων αξίας 10 Ευρώ ενώ προγραμματίζεται και ειδικό δείπνο στη Λάρνακα για τις 4 Οκτωβρίου στο εστιατόριο Καντάρα το οποίο βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Το ΔΣ καλεί όλους τους φίλους όπως ενισχύσουν την οικονομική εκστρατεία καθώς η επιτυχής κατάθεση του φακέλου στην ΚΟΠ αποτελεί το μεγαλύτερη πρόκληση για τη φετινή χρονιά. Μετά και την μεγάλη προσπάθεια του περασμένου καλοκαιριού το συγκεκριμένο ποσό θα συμπληρώσει το συνολικό ποσό που είχε ανακοινωθεί στην τελευταία γενική συνέλευση του περασμένου Ιουνίου”.