Έρημη η πρωτεύουσα – Πήχτρα οι δρόμοι προς το Τρόοδος

By Andreas Andreou — August 15, 2017
Όπως και κάθε χρόνο έτσι και σήμερα, 15 Αυγούστου, οι εκδρομικοί χώροι, και κυρίως η περιοχή Τροόδους, έχουν την τιμητική τους, με αποτέλεσμα τα αστικά κέντρα να ερημώνονται, με πιο χαρακτηριστικό, αυτό της πρωτεύουσας, της οποίας οι δρόμοι έχουν αδειάσει.
2

3

Για όσους βέβαια ξέμειναν στην Λευκωσία, η οδήγηση κάτι τέτοιες μέρες στο κέντρο είναι απόλαυση… αφού το μόνο που μπορεί να σε σταματήσει είναι κανένα κόκκινο φανάρι.

4

5

6

Αυξημένη η κίνηση προς το Τρόοδος
Σύμφωνα με την αστυνομία, αυξημένη είναι η τροχαία κίνηση στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, Περιστερώνας, Αστρομερίτη, και γι αυτό οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί, να τηρούν τις αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στα διάφορα σημεία.
Από την άλλη, σε νεότερη ανακοίνωση το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι οι  εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Πασιά Λειβαδι, Μέσα Ποταμού, Καμπί του Καλογήρου, Τροοδίτισσας,  Μάραθος,  Αγίας Παρασκευής,  Κιόνια  και Μάντρα του Καμπιού είναι υπερπλήρεις.
Το κοινό προτρέπεται όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους: Αρμυρολίβαδο, Κάμπος του Λειβαδιού, Κόρνος,  Κακομάλλη, Καπουρά, Φράκτης του Ξυλιάτου,  Φράκτης του Προδρόμου και Ξεραρκάκα οι οποίοι όμως, μπορεί να δεχτούν περιορισμένο αριθμό εκδρομέων.
Εξάλλου, νωρίτερα η αστυνομία είχε προειδοποιήσει για την αυξημένη τροχαία κίνηση που αναμένετο σήμερα, λόγω Δεκαπενταύγουστου στους κυπριακούς δρόμους, ενώ είχε σημειώσει πως η παρουσία της καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι έντονη.
reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar