Έριξε το κινητό του στο κεφάλι γιατρού…

Έριξε το κινητό του στο κεφάλι γιατρού...

nos

Νεαρό, ο οποίος επιτέθηκε σε δύο γιατρούς του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών(ΤΑΕΠ) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, συνέλαβε σήμερα το πρωί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:20 χθες βράδυ νεαρός ηλικίας 27 χρόνων μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για να εξεταστεί, αφού είχε πόνους στο πόδι.

Οι επί καθήκοντι ιατροί αφού τον εξέτασαν, τον έστειλαν συνοδεία ενός φίλου του, σε αναπηρικό καροτσάκι στο Ακτινολογικό Τμήμα, προκειμένου να βγάλει ακτινογραφίες στο πόδι.

Γύρω στις 19:45 επέστρεψε από το Ακτινολογικό Τμήμα συνοδευόμενος από το φίλο του στο ΤΑΕΠ και χωρίς λόγο και αιτία άρχισε να φωνάζει, να προκαλεί και να βρίζει, ενώ έριξε το κινητό του τηλέφωνο από κοντινή απόσταση στο κεφάλι ενός γιατρού.

Ο νεαρός κτύπησε στο χέρι δεύτερη γιατρό, η οποία έσκυψε για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να του το δώσει.

Ο 27χρονος εξακολουθούσε να φωνάζει και να βρίζει χωρίς λόγο και αιτία στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου και σε κάποια στιγμή αναχώρησε με το φίλο του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία εξέδωσε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα γύρω στις 06:30 συνελήφθη.

Πηγή: reporter.com.cy