Εσθονία-Κύπρος: Δυο αλλαγές από Μπεν Σιμόν

Εσθονία-Κύπρος: Δυο αλλαγές από Μπεν Σιμόν

Τον όγδοο της αγώνα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

b_99

Αντιμετωπίζει στις 19:00 στο Ταλλίν την Εσθονία σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο A Le Coq Arena. Στόχος της Εθνικής μας είναι να δώσει συνέχεια στα πετυχημένα αποτελέσματα, μετά τη νίκη της περασμένης Πέμπτης επί της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Η Κύπρος σε επτά αγώνες μάζεψε δέκα βαθμούς και σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στον όμιλο, με την προσπάθεια όμως για διάκριση να παραμένει εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν πραγματοποίησε δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Βοσνία. Τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα είναι οι Λαϊφης και Αβραάμ οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Μερκή και Χαραλαμπίδη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Παναγή. Την τετράδα της άμυνας (από δεξιά προς αριστερά) αποτελούν οι Δημητρίου, Κατελάρης, Λαϊφης και Μαργκάσα.

Την τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτελούν οι Λαμπάν, Αρτυματάς και Χάμπος. Στο δεξί φτερό θα κινείται ο Δημήτρης Χριστοφή και στο αριστερό ο Αντρέας Αβραάμ. Την επιθετική αιχμή του δόρατος της Εθνικής μας θα αποτελέσει ο Πιέρος Σωτηρίου.

Η ενδεκάδα της Κύπρου: Παναγή, Τζ. Δημητρίου, Λαϊφης, Κατελάρης, Μαρκάσα, Λαμπάν, Χ. Κυριάκου, Αρτυματάς, Αβραάμ, Χριστοφή και Σωτηρίου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ελβετός Adrien Jaccottet με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Vital Jobin και Raffael Zeder και τέταρτο διαιτητή τον Alain Bieri (SUI).