Ετοιμάζει αντεπίθεση με…«βόμβες» ο Καρογιάν μετά τον «αποκεφαλισμό του»

Ετοιμάζει αντεπίθεση με…«βόμβες» ο Καρογιάν μετά τον «αποκεφαλισμό του»
Στην επί της ουσίας αντεπίθεση αναμένεται να περάσει ο «αποκεφαλισθείς» πλέον πρώην Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει στα όσα σε προσωπικό επίπεδο του καταλογίζονται.
cache_846x3000_Analog_medium_301123_130224_622018
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κυρίου Καρογάν,  στην αντίδραση του πλέον δεν θα αρκεστεί στα  γενικά ανάφερε στην προ ημερών πρώτη αντίδραση  κατά την οποία μέσω μίας γραπτής δήλωσης ανέφερε απλά ανάμεσα σε άλλα πως η ηγεσία του ΔΗΚΟ αντί να δει τα λάθη της, ξεκαθαρίζει λογαριασμούς.
Ο κ. Καρογιάν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην στάση που η συντριπτική πλειοψηφία της τωρινής ηγεσίας του ΔΗΚΟ  – με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Νικόλα Παπαδόπουλο – τήρησε κατά τις προεδρικές εκλογές του 2013 όταν το κόμμα αποφάσιζε στήριξη του Νίκου Αναστασιάδη.
Θα τοποθετηθεί επίσης ευθέως στα όσα  του καταλογίζονται τόσο περι  πριμοδότησης του Σταύρου Μαλά στον πρώτο γύρο για να μην περάσει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, όσο και περί άμεσης υπόσκαψης της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλο με μυστικές και όχι μόνο συναντήσεις.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Καρογιάν, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΟ δεν αποκλείεται πέραν από τις απαντήσεις στα όσα του καταλογίζονται, να προχωρήσει και στην  ανακοίνωση της τροχοδρόμησης των διαδικασιών για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού («άλλου ΔΗΚΟ», το οποίο θα στεγάζει και θα εκφράζει όπως θεωρεί τις αυθεντικές φωνές του παραδοσιακού κόμματος.
Παρωδία λέει η Αντιγόνη – Θέλουν να μας εξευτελίσουν 
Έντονη για τα όσα έγιναν στο ΔΗΚΟ παρουσιάστηκε στο μεταξύ η πρώην βουλευτής και Ευρωβουλευτής του κόμματος Αντιγόνη Παπαδοπούλου, η οποία επίσης συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς που  αποβλήθηκαν από το πειθαρχικό.
Μιλώντας το πρωί την τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ η κ. Παπαδοπούλου αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα σε δίκη παρωδία.
Η κ Παπαδοπούλου μίλησε για εκδικητικό στόχο που δεν είναι άλλος όπως είπε από τον εξευτελισμό των εν ζωή ιστορικών στελεχών του ΔΗΚΟ.
Νέο κτύπημα από Γαβριηλίδη
Νέα αντίδραση ήρθε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Τάκη Γαβριηλίδη, ο οποίος επίσης οδεύει προς αποβολή.
Στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:
«Ο Νικόλας Παπαδόπουλος , ο πιο πλούσιος κληρονόμος της Κύπρου, αφού κατέστρεψε το κόμμα του και διέλυσε όλους τους κομματικούς σχηματισμούς που τον στήριξαν, με ένα μισθοφορικό υποτελές προσωπικό, που όλη η Κύπρος βοά για την αποτυχία του, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει όλους, αντί ν’αναλάβει τις ευθύνες του, με το να οδηγεί σε δίκες παραδοσιακά στελέχη του ΔΗΚΟ και να τα αποβάλλει. Αν είχε πολιτική ευθιξία θα έδινε παραίτηση».

τακησ

reporter cy