Ετοιμάζονται να στείλουν Πειθαρχικό τον Καρογιάν στο ΔΗΚΟ

Ετοιμάζονται να στείλουν Πειθαρχικό τον Καρογιάν στο ΔΗΚΟ
Στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ για να λάβει αποφάσεις ως προς το τι θα πράξει το κόμμα κατά τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, έπειτα από την αποτυχία του Νικόλα Παπαδόπουλου να περάσει στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. 
cache_846x3000_Analog_medium_298395_228774_2912018

Το απόγευμα της Δευτέρας, συνήλθε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΔΗΚΟ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER διαμόρφωσε πρόταση την οποία θα καταθέσει την Τρίτη στο Εκτελεστικό Γραφείο και εν συνεχεία την Τετάρτη στην Κεντρική Επιτροπή για λήψη της τελικής απόφασης.

Η πρόταση της Γραμματείας του ΔΗΚΟ, όπως πληροφορούμαστε, κινείται ακριβώς στο πλαίσιο στο οποίο νωρίτερα σήμερα είχε αναφερθεί ο REPORTER όσον αφορά την προσπάθεια στον ενδιάμεσο χώρο για συμπόρευση όλων των κομμάτων που υποστήριξαν τον Νικόλα Παπαδόπουλο κατά τον πρώτο γύρο, με τα τέσσερα κόμματα να προκρίνουν τη λήψη απόφασης για μη στήριξη, ούτε του Νίκου Αναστασιάδη ούτε του Σταύρου Μαλά.

Την ιδία ώρα, στο ΔΗΚΟ ανοίγουν και το κεφάλαιο του εσωκομματικού ξεκαθαρίσματος, προχωρώντας σε παραπομπές στελεχών του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, στοχεύοντας στη διαγραφή τους, με την κατηγορία ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν συμμορφώθηκαν και υπονόμευσαν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΔΗΚΟ που πρόκειται να παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο βρίσκεται και ο τέως πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννος Λακκοτρύπης(σ.σ. παραμένει μέλος πάρα την αναστολή συμμετοχής η οποία του επιβλήθηκε στο παρελθόν) και Χρίστος Φλουρέντζος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Τάκης Γαβριηλίδης κ.α.

reporter cy