Έτσι έφτασε να μαχαιρώσει αστυνομικό στον Ύψωνα

Έτσι έφτασε να μαχαιρώσει αστυνομικό στον Ύψωνα

maxairi

Την  προφυλάκιση του 34χρονου ελληνοκύπριου μέχρι την 21η Δεκεμβρίου, οπότε θα του απαγγελθούν κατηγορίες διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για την επίθεση και τον ελαφρύ τραυματισμό με μαχαίρι, αστυνομικού,  το περασμένο Σάββατο στον Ύψωνα.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο, ενώ ο λοχίας της Αστυνομίας βρισκόταν εκτός υπηρεσίας σε σύλλογο στον Ύψωνα, ο άνδρας του επιτέθηκε φραστικά. Διαφωνούσαν για τον χειρισμό υπόθεσης συγγενικού προσώπου του 34χρονου. Ο ύποπτος, ο οποίος φαίνεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ζητούσε την παρέμβαση του αστυνομικού κι εκείνος του συνέστησε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, γεγονός που εξόργισε τον 34χρονο.

Ο αστυνομικός του ζήτησε να σταματήσει την φιλονικία μαζί του και αποχώρησε για να μεταβεί σε διπλανό πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Ο 34χρονος τον ακολούθησε και του επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον με πτυσσόμενο μαχαίρι ελαφρά στο φρύδι. Ο ύποπτος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με διάφορες υποθέσεις. Τώρα καταγγέλλεται για υποθέσεις επίθεσης και τραυματισμού αστυνομικού, μαχαιροφορία και πρόκληση ανησυχίας.

Πηγή: reporter.com