Έβαλαν φωτιά σε όχημα στο Μαρόνι-Επεκτάθηκε και στο σπίτι του ιδιοκτήτη

Έβαλαν φωτιά σε όχημα στο Μαρόνι-Επεκτάθηκε και στο σπίτι του ιδιοκτήτη
piro
Αυτοκίνητο στο Μαρόνι καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 01.35 το πρωί έγινε αντιληπτή από γείτονες φωτιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 40χρονο από το Μαρόνι, που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης μπροστά από την οικία του στο Μαρόνι.
Η φωτιά κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το αυτοκίνητο, η αξία του οποίου ανέρχεται στις οκτώ περίπου χιλιάδες ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.
Η φωτιά επεκτάθηκε και σε κουτί μετρητή της ΑΗΚ που ήταν εγκατεστημένο στη συγκεκριμένη οικία, με αποτέλεσμα την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και στην πρόσοψη της οικίας.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου και του ΤΑΕ Λάρνακας, και από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
Η σκηνή φυλάγετο κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Αστυνομία και αναμένεται σήμερα το πρωί να αρχίσουν έρευνες για διαλεύκανση της υπόθεσης. Πάντως, είναι άγνωστο κατά πόσον το αυτοκίνητο καλύπτεται από ασφάλεια έναντι φωτιάς.
Πηγή: reporter.com