Ευρυδίκη – 25 για πάντα

Ευρυδίκη - 25 για πάντα

Evridiki_17_2

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την αγαπημένη μας Ευρυδίκη 14/10 Σάββατο βράδυ και πάλι στο Vinylio wine etc , για να μας χαρίσει ακόμα μια μαγική βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια.

Με αφορμή το καινούργιο της άλμπουμ “25 για πάντα” με το οποίο γιορτάζει 25 χρόνια στη δισκογραφία, κάνει μία βουτιά στο χρόνο και η πιο όμορφη μουσική αναδρομή ξεκινά.

Για Πρώτη Φορά, Το Μόνο Που Θυμάμαι, Μίσησε με, Πόσο Λίγο Με Ξέρεις, Πυξίδα, Φθινόπωρο Γυναίκας, Αυτό Το Φιλί, Άριστα, Λεπίδες, Δεν Τελειώνουμε Ποτέ και πολλές ακόμα επιτυχίες που σημάδεψαν αμέτρητες στιγμές της ζωής μας, σε μια διαδρομή από το χθες μέχρι το σήμερα. Από τα 70’ς, στα 80’ς, στα 90’ς σε ένα ατελείωτο πάρτι γεμάτο ρυθμό, χορό, τραγούδι, η Ευρυδίκη ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε ενδιαφέροντα mashups με μεγάλες επιτυχίες ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.«25 για πάντα» και η αγαπημένη μας Ευρυδίκη, πάντα ανατρεπτική, καταφέρνει με την φωνή, την ευαισθησία, την ενέργεια και τη δυναμική σκηνική της παρουσία να μας εντυπωσιάζει, να μας συγκινεί και να μας ξεσηκώνει.

Μαζί με τον Κωστή Πυρένη στην κιθάρα και το τραγούδι και τον Γιώργο Τσολάκο στα πλήκτρα, μας προσκαλούν στο καλύτερο πάρτι της χρονιάς.

Sold out Η Παράσταση μας για το Σάββατο 14/10. Μετά από δίκη σας παράκληση ανακοινώνουμε δεύτερη παράσταση με την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια την Κυριακή 15/10 στις 21:00

Πηγή: http://www.cyprusevents.net