Εξελίξεις 6 χρόνια μετά για τη στυγερή δολοφονία του «Βάτραχου» – Συνελήφθη ύποπτος

Εξελίξεις 6 χρόνια μετά για τη στυγερή δολοφονία του «Βάτραχου» - Συνελήφθη ύποπτος
ipoptos
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 69χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του Χαράλαμπο Χαραλάμπους  άλλως «Βάτραχος» που διαπράχθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, 2011 στη Λευκωσία.
Ο 69χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας χθες βράδυ κατά την αναχώρηση του από την Κύπρο, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Η στυγερή δολοφονία…
Δύο κουκουλοφόροι γάζωσαν στην κυριολεξία τον 35χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους άλλως «Βάτραχος», την ώρα που αυτός βρισκόταν στο όχημά του, έξω από το σπίτι του στον Αρχάγγελο.
Οι δράστες έστησαν καρτέρι στον «Βάτραχο» και όταν αυτός εμφανίστηκε και πριν κατέβει από το όχημά του, άνοιξαν πυρ εναντίον του με αυτόματο όπλο.
Μια ριπή από οκτώ και πλέον σφαίρες ξεσήκωσε τη γειτονιά, ενώ ο 35χρονος έπεσε νεκρός στο τιμόνι του οχήματός του. Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.
Σύμφωνα με μαρτυρία προσώπου που είδε τους δράστες, αυτοί ήταν δύο και φορούσαν κουκούλες, ο ένας εκτελούσε χρέη οδηγού, ενώ ο άλλος ήταν ο εκτελεστής.
Πηγή: reporter.com.cy