Έξι μέρες μέσα 35χρονος και 46χρονος στην Πάφο που βρέθηκαν με πιστόλι και εκρηκτικά

Έξι μέρες μέσα 35χρονος και 46χρονος στην Πάφο που βρέθηκαν με πιστόλι και εκρηκτικά

ki

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 35 και 46 ετών, που συνελήφθησαν χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πιστολιού και εκρηκτικών υλών, διάρρηξης καταστήματος με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας διάπραξης κακουργήματος.

Οι δύο συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο διαμέρισμα του 46χρονου στην Πάφο, αφού εναντίον τους εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2017, στην επαρχία Πάφου.

Τη σύλληψή τους ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, αριθμός φυσιγγίων και μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων. Εντοπίστηκε επίσης μεγάλος αριθμός από είδη ένδυσης, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Στη συνέχεια μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε οικία φιλικού προσώπου του 35χρονου, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χρυσαφικών, τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: reporter.com.cy