Φανούριος: «Δεν πάμε για διακοπές στη Γαλλία»

Φανούριος: «Δεν πάμε για διακοπές στη Γαλλία»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Γαλλία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι η πιο δύσκολη έξοδος στη διοργάνωση για μας απέναντι σε μια ομάδα που φαντάζει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Γνωρίζουμε ακριβώς το τι θα αντιμετωπίσουμε. Ένα παιχνίδι με πολύ ψηλές εντάσεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες όμως έχουμε δείξει στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια ότι ο Απόλλων μπορεί να κοντράρει τέτοιες ομάδες. Είναι μια πρόκληση για μας να κοντράρουμε στα ίσα τη Λυών μέσα στη Γαλλία

Σίγουρα ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στους Γάλλους όμως εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Παραμένει μεγάλοι μας στόχοι οι εγχώριες διοργανώσεις και η κατάκτηση των δυο τίτλων».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Απόλλων στην επόμενη φάση:

«Είμαστε ρεαλιστές. Σίγουρα δεν πάμε για διακοπές στη Γαλλία. Εμεις πάμε εκεί για να το απολαύσουμε. Σίγουρα ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση που δεν μας αφήνουν περιθώρια έστω και αν υπάρχουν κάποιες μαθηματικές ελπίδες».