Φεύγει από το Οικονομικών, δεν αποχωρεί από την πολιτική ο Χάρης

Φεύγει από το Οικονομικών, δεν αποχωρεί από την πολιτική ο Χάρης
Μετά τον Ιωάννη Κασουλίδη, και ο Χάρης Γεωργιάδης δεν συνεχίζει στο Υπουργείο του οποίου σήμερα ηγείται, δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών. 
cache_846x3000_Analog_medium_301716_237190_722018

Την οριστική απόφασή του περί τούτου διαβίβασε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο κατ’ ιδίαν συνάντησης που είχαν.

Επιθυμία του Χάρη Γεωργιάδη ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως μετακινηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο Υπουργείο φαίνεται να έχει κλειδώσει ως διάδοχος του αποχωρούντα Ιωάννη Κασουλίδη ο νυν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν όπως ο Χάρης Γεωργιάδης παραμείνει στο Υπουργείο Οικονομικών και συνεχίσει το κατά γενική ομολογία πετυχημένο έργο του, χωρίς όμως να καταφέρνει να τον μεταπείσει.

Ο Χάρης Γεωργιάδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι ο κύκλος του στο Υπουργείο Οικονομικών έχει κλείσει και συζήτησε μαζί του άλλα ενδεχόμενα, για τα οποία ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αποφασίσει.

Πηγές κοντά στον απερχόμενο Υπουργό Οικονομικών, ξεκαθάριζαν με νόημα, πως η απόφασή του να μην συνεχίσει στο Υπουργείο Οικονομικών δεν σημαίνει και αποχώρησή του από την πολιτική.

reporter cy