Φορτωμένος κάνναβη και μετρητά, συγκρούστηκε με περιπολικό για να ξεφύγει

Φορτωμένος κάνναβη και μετρητά, συγκρούστηκε με περιπολικό για να ξεφύγει
Υπόθεση παράνομης εισαγωγής, χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο καθώς κα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά η ΥΚΑΝ, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού.
cache_846x3000_Analog_medium_237064_173346_2182017

Σύμφωνα με σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, χθες μεσημέρι, σε κοινότητα στην επαρχία Λεμεσού, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν σε έλεγχο 34χρονου οδηγού αυτοκινήτου.

Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα, ωστόσο αυτός ανακόπηκε μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων. Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο του 34χρονου, εντός του οποίου ανεβρέθηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους ενός κιλού, καθώς επίσης αριθμός κινητών τηλεφώνων και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 34χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 730 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και αριθμός κινητών τηλεφώνων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια ερευνήθηκε βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, κατοικία οικείου προσώπου του 34χρονου, στην παρουσία του ιδιοκτήτη της οικίας καθώς και του 34χρονου. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 34χρονος συνελήφθη με Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ η οδική τροχαία σύγκρουση μεταξύ των δύο αυτοκινήτων διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ