Γ.Λακκοτρύπης: «Ευλογία το ότι δεν πέρασε στον β’ γύρο ο Νικόλας Παπαδόπουλος»

Γ.Λακκοτρύπης: «Ευλογία το ότι δεν πέρασε στον β’ γύρο ο Νικόλας Παπαδόπουλος»

Την απάντησή του όσον αφορά την παραπομπή του ίδιου και άλλων τεσσάρων μελών του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, μετά από απόφαση της Γραμματείας του κόμματος έδωσε ο Γιάννος Λακκοτρύπης.

lakkotripisg

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active ο Γιάννος Λακκοτρύπης χαρακτήρισε ευλογία το γεγονός ότι δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα είπε: «Η μη εκλογή του Νικόλα είναι ευλογία καθώς απετράπη η οικονομική καταστροφή της Κύπρου και η κατάρρευση των συνομιλιών για το Κυπριακό».

Στη συνέχεια προκάλεσε ο χαρακτηρισμός του για την ηγεσία του κόμματός, την οποία χαρακτήρισε «ΔΗΚΟ, γραμμένη με ”Ι” που παραπέμπει σε δικτατορία».

Υπενθυμίζουμε ότι τα άλλα τέσσερα μέλη είναι ο Μάριος Καρογιάν, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Γιακούμη και ο Χρίστος Φλουρέντζου.

Σε απάντηση της δήλωσής του στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1 η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου σημείωσε πως οι δηλώσεις του Γιάννου Λακκοτρύπη αποδεικνύουν την ορθότητα της απόφασης της Γραμματείας του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως
«θα ήταν πιο έντιμο σωστό και καθαρό να παραδώσει από μόνος του την κομματική του ταυτότητα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να στηρίζει αυτό που πιστεύει. Όμως θα πρέπει να έχει την εντιμότητα να παραιτείται από το κόμμα.»

 

24news cy