Για 4η φορά 41χρονος συλλαμβάνεται με παράνομα φυτοφάρμακα

Για 4η φορά 41χρονος συλλαμβάνεται με παράνομα φυτοφάρμακα
silipsi
Στην σύλληψη δύο γυναικών 35 και 40 ετών και ενός άντρα ηλικίας 41 ετών κατοίκου χωριού της Επαρχίας Λάρνακας   προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής παράνομων φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα μεταφέρθηκαν  από τα κατεχόμενα αφού οι οδηγίες χρήσης είναι στην τουρκική.
Η σύλληψη των δύο γυναικών έγινε στην κοινότητα Σκούλι της Επαρχίας Πάφου όταν τα δύο πρόσωπα πωλούσαν φυτοπροστατευτικά προϊόντα στους γεωργούς της περιοχής, μετά από σχετικές πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία.
Μετά τη σύλληψη των δύο γυναικών συνελήφθη και ο 41χρονος φίλος της μίας εκ των δύο γυναικών που θεωρείται και ο εγκέφαλος της επιχείρησης.
Στο πλαίσιο των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 56 σκευασμάτων που εντοπίστηκαν στο όχημα που επέβαιναν οι δύο γυναίκες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.270 ευρώ .
Ο 41χρονος έχει μέχρι στιγμής συλληφθεί τέσσερις φορές και στην κατοχή του έχουν εντοπιστεί μεγάλες ποσότητες φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Πηγή: reporter.com.cy