Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τον σάλο με τη δέσμευση των λογαριασμών του

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τον σάλο με τη δέσμευση των λογαριασμών του

sakis

Σάλος προκλήθηκε από χθες, μετά τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Σάκη Ρουβά, όπως αποφασίστηκε  από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Η απόφαση ελήφθη μετά από διαταγή πληρωμής για οφειλές του τραγουδιστή, στην εταιρεία επικοινωνίας Progressive με την οποία συνεργαζόταν πολλά χρόνια και ξαφνικά διεκόπη η συνεργασία τους.

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα από την Αυστραλία όπου βρισκόταν για σειρά συναυλιών. Η απάντησή του, δεν άργησε να έρθει, με σχετική ανακοίνωση που απέστειλε στα Μέσα.
Η επίσημη τοποθέτηση του τραγουδιστή:

“Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.

Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς”