Η είσοδος του Λιανού, τα κιλά της Σπυροπούλου και οι σπόντες της Χατζιδου! Όσα είδαμε στο Survivor!

Η είσοδος του Λιανού, τα κιλά της Σπυροπούλου και οι σπόντες της Χατζιδου! Όσα είδαμε στο Survivor!

sur

O Γιώργος Λιανός έκανε την είσοδό του στο Survivor της Κυριακής, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ριάλιτι. Τους είπε αρχικά ότι θα υπάρχει ένα ακόμα αγώνισμα το οποίο θα προστεθεί καθώς το ριάλιτι θα προβάλλεται μια ακόμα μέρα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, και στη συνέχεια τους ανέφερε πως θα υπάρχει ακόμη ένας παρουσιαστής που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιανό.

«Πλέον θα υπάρχει ένας ακόμα παρουσιαστής, ψάξαμε πολύ για να τον βρούμε και είναι ο Γιώργος Λιανός», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2 οι Μαχητές και οι Διάσημοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Αυτή τη φορά το έπαθλο ήταν από δύο κρουασάν σε μεγάλο μέγεθος για τον καθένα.

Το δέλεαρ ήταν μεγάλο για τους παίκτες που είναι εξαντλημένοι και χωρίς φαγητό. Αν και δεν είχαν πολλές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν για να κερδίσουν το φαγητό. Ποια ομάδα όμως κατάφερε και κέρδισε; Η ομάδα που κέρδισε είναι των Διασήμων.

Με αφορμή το έπαθλο φαγητού πραγματοποιήθηκε ένας διαλόγος με… επίκεντρο τα κιλά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που .

«Κέρδισες το στοίχημα άρα θα φας και ένα από τα κρουασάν της Κωνσταντίνας» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Κατερίνα Δαλάκα.

«Η Κωνσταντίνα θέλει να χάσει και τα κιλά, εγώ θέλω να πάρω» είπε η Κατερίνα με την Κωνσταντίνα να απαντά πως μια χαρά είναι στα κιλά της!

Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας Αγόρου αισθάνθηκε ανακούφιση και ικανοποίηση με την αποχώρηση του Νίκου Θωμά από το Survivor 2.
Ο παίκτης των Μαχητών δεν έκρυψε τη χαρά του αντιθέτως μίλησε ανοιχτά στην κάμερα για την ικανοποίηση που ένιωσε με την αποχώρηση του συμπαίκτη του. «Μετά την αποχώρηση του Νίκου νιώθω ότι δικαιώθηκα κι εγώ και ο Τέο. Γιατί ο κόσμος βλέπει, ακούει και μπορεί να αναγνωρίσει ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος, ποιο το δίκαιο και ποιο το άδικο. Χαίρομαι γι’αυτό γιατί τα πράγματα μπήκαν σε μια τάξη. Αγχώθηκαν, προβληματίστηκαν και έχει μπει η ουρά κάτω από τα σκέλια γιατί ήταν όλοι μαζί ψήφισαν εμένα και είδαν ότι ο κόσμος δεν έβγαλε ούτε εμένα ούτε τον Τέο. Οπότε αυτό κάτι σημαίνει και γι’αυτό τον λόγο έχουν μαζευτεί, έγιναν πιο κοινωνικοί».

Ενώ η Ελένη Χατζίδου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2 δήλωσε στην κάμερα ότι δεν θα έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκτός του παιχνιδιού.

«Ομολογώ ότι με πολλούς εδώ μέσα πολύ πιθανόν στη ζωή μου έξω να μην τους έκανα παρέα. Νομίζω δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα την Κωνσταντίνα. Όχι γιατί είναι δυναμική, ίσα ίσα που μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους, έχουν κότσια, δεν θέλω ήσυχους που δεν μιλάνε και δεν θα πουν τη γνώμη τους γιατί φοβούνται μην συγκρουστεί η γνώμη τους με τα δική μου…».

Πηγή: reporter.com