Η Σάσα Σταμάτη μένει εκτός ΑΝΤ1! Φεύγει για Αμερική με τον σύντροφο της!

By Andreas Andreou — August 28, 2017
Η Σάσα Σταμάτη μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά, επέλεξε να μην είναι στο Πρωινό και μετά από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο δε θα είναι τελικά στον ΑΝΤ1!
Τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;
Σύμφωνα με το Μάτσες Μούτσες και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να τα παρατήσει όλα και να φύγει στο εξωτερικό, να πάει στην Αμερική.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
«Είναι εκτός Ant1! Δεν θα είναι του χρόνου στη Φαίη Σκορδά, είναι εκτός Ant1 μέχρι στιγμής. Έκανε μια συζήτηση με τον Γιάννη Λάτσιο, δεν έχουμε κάποια νέα, 7 χρόνια ήταν στο πλευρό της Φαίης και του Γιώργου, και οι πληροφορίες μου λένε ότι η Σάσα σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την Ελλάδα για ένα χρονικό διάστημα, να πάει στην Αμερική με τη σχέση της.
Γιατί ο σύντροφός της και η Σάσα είναι πάρα πολύ καλά, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δεν τους βλέπουμε συχνά έξω, και ο σύντροφός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό και στην Αμερική, και η Σάσα σκέφτεται να τον ακολουθήσει!
‘Ερωτας είναι η αιτία, και καλά κάνει, να ξεκουραστεί, δουλεύει πολλά χρόνια σε εφημερίδες, και έχει κουραστεί αρκετά, είναι ψυχοφθόρα αυτή τη δουλειά! Να της ευχηθούμε τα καλύτερα, αυτά λένε οι πληροφορίες μου!» αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής.
Λέτε να βγει αληθινή; Το άμεσο μέλλον θα δείξει…  Δείτε το μήνυμα που έστειλε η Τζωρτζέλα στην Σάσα!
reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar