Υποψήφια προς αποχώρηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Υποψήφια προς αποχώρηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

konsta

Οι Διάσημοι του Survivor δεν τα κατάφεραν στο αγώνισμα της ασυλίας, καθώς ηττήθηκαν από τους Μαχητές με 10-8. Απογοητευμένοι οι κόκκινοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού θα πρέπει να αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη.

 

Η κόκκινη ομάδα, λοιπόν, πήγε στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί και πήρε την πρώτη ασυλία, καθώς ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, ενώ νικήτρια της δεύτερης ήταν η Ξένια.

Μπάχαλο οι Μαχητές! Αρπάχτηκαν Γκότσης και Αγόρου…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλαβε εφτά ψήφους έναντι πέντε του Γιάννη Δρυμωνάκου και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ξένια, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενες τις Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Χαλικιά.

«Δεν περνάει τίποτα αρνητικό από το μυαλό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, που έζησα όλο αυτό, ακόμα κι αν τελειώσει, παρότι θα ήθελα να συνεχίσω. Να μετρήσω λίγο τις δυνάμεις μου γιατί για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι ένα επιπλέον συν, διότι δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι θα είμαι εδώ πέρα και θα έχω διανύσει αυτές τις δύο εβδομάδες. Εννοείται ότι δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα για την ψηφοφορία γιατί έχει να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, που ήξερα ότι είμαι σίγουρα λίγο πιο πίσω από τους υπολοίπους», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην ψηφοφορία του Survivor

Πηγή: reporter.com