Καίτη Φίνου: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου στο facebook: «Λυπάμαι! Αν δεν γνωρίζετε τι λέει…»

Καίτη Φίνου: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου στο facebook: «Λυπάμαι! Αν δεν γνωρίζετε τι λέει…»

finoun

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Καίτη Φίνου στο facebook με αφορμή τα σχόλια που της κάνουν στις φωτογραφίες από το παρελθόν της τις οποίες ανέβασε και θέλησε να κάνει μία αναδρομή!

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Εσείς ζητήσατε να ανεβάζω φωτογραφίες από το παρελθόν μου. Το έκανα μέχρι και αποκόμματα ανέβασα για να διαβάσετε τι έγραφαν εκείνη την εποχή τα περιοδικά και οι εφημερίδες. Ακόμη και όσα έντυπα μιλούσαν άσχημα για μένα.

Και οι περισσότεροι είτε φανερά είτε στο ινμποξ μου κάνετε σχόλιο μόνο για τις φωτογραφίες που βλέπετε και όχι για το περιεχόμενο. Και να ταίριαζε το σχόλιο με ότι γράφεται στο κείμενο, πάει στα κομμάτια, αλλά να βγάζετε δικά σας συμπεράσματα του τύπου πως είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον Στάθη ή την άποψή σας για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είμαστε τραβάει πολύ….

Στα πάνω μου υπήρξα εκείνη την 15ετία περίπου. Ο τύπος σαφώς και θα ασχολιόταν με μένα… όμως αν δεν γνωρίζετε (το γράφω και πάλι) τι λέει μέσα ο ποιητής καλύτερα μην σχολιάζετε.

Θέλησα να σας «ταξιδέψω» στην εποχή… άλλα καταλάβατε …όπως έχω σταματήσει να βγάζω φωτογραφίες τωρινές εδώ για διάφορα που διάβαζα έτσι θα σταματήσω να σας αναρτώ και από το παρελθόν.

Λυπάμαι…»!

Πηγή: gossip-tv.gr