Καραμπόλα σε αυτ/δρομο Λ/σιας-Λ/σου – Αυξημένη κίνηση

Καραμπόλα σε αυτ/δρομο Λ/σιας-Λ/σου – Αυξημένη κίνηση

asti

Καραμπόλα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της εξόδου της Μουτταγιάκας, στο ρεύμα προς Λεμεσό.

 

Λόγω τροχαίας σύγκρουσης πέντε αυτοκινήτων, που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε απόσταση 500 μέτρων πριν από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση στο σημείο, ενώ λόγω ροής λαδιού στο οδόστρωμα, στο σημείο της σύγκρουσης ο δρόμος έχει καταστεί ολισθηρός.

Στη σκηνή για ρύθμιση της τροχαίας βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας. Στο σημείο βρίσκονται επίσης μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον καθαρισμό του οδοστρώματος από λάδια.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο λόγω του μποτιλιαρίσματος όσο και λόγω των λαδιών στο δρόμο.

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στο σημείο, καλούνται οι οδηγοί που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο όπως κατευθύνονται στην Λεμεσό εναλλακτικά μέσω του παραλιακού δρόμου Λεμεσού, ακολουθώντας την έξοδο προς Μουτταγιάκα ή και την έξοδο προς Άγιο Τύχωνα.

Πηγή sigmalive.com