Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση, λειτουργός του Τμ. Δασών, παίρνει προαγωγή

By Andreas Andreou — November 17, 2017
Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση και υποψήφιος για προαγωγή είναι την ίδια ώρα Λειτουργός του Τμήματος Δασών στην Πάφο.
cache_846x3000_Analog_medium_270848_340437_17112017
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» εποχική εργάτρια του Τμήματος Δασών κατήγγειλε πως ο υπεύθυνος του Γραφείου στο οποίο εργαζόταν την παρενοχλεί σεξουαλικά ασκώντας της πίεση για να υποκύψει στις ορέξεις του.
Μάλιστα όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία τον περασμένο Αύγουστο εκτός από τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον συγκεκριμένο υπάλληλο, δεχόταν και πιέσεις μέσω facebook.
H υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και αναμένεται να αρχίσει η εκδίκαση της.
Την ίδια ώρα ο συγκεκριμένος υπάλληλος του Τμήματος Δασών παραμένει στη θέση του και είναι υποψήφιος για προαγωγή αφού σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών Τάκη Τσιντίδη, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα «Πολίτης», με βάση τη νομοθεσία δεν μπορούσε να διεξάγει πειθαρχική έρευνα εις βάρος του συγκεκριμένου υπαλλήλου την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ποινική έρευνα.
Ως εκ τούτου επειδή ο συγκεκριμένος υπάλληλος τηρούσε τις προϋποθέσεις είναι υποψήφιος και για προαγωγή.Ο κατηγορούμενος υπάλληλος του Τμήματος Δασών αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσεμνη επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση.
reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar