Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση, λειτουργός του Τμ. Δασών, παίρνει προαγωγή

Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση, λειτουργός του Τμ. Δασών, παίρνει προαγωγή
Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση και υποψήφιος για προαγωγή είναι την ίδια ώρα Λειτουργός του Τμήματος Δασών στην Πάφο.
cache_846x3000_Analog_medium_270848_340437_17112017
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» εποχική εργάτρια του Τμήματος Δασών κατήγγειλε πως ο υπεύθυνος του Γραφείου στο οποίο εργαζόταν την παρενοχλεί σεξουαλικά ασκώντας της πίεση για να υποκύψει στις ορέξεις του.
Μάλιστα όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία τον περασμένο Αύγουστο εκτός από τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον συγκεκριμένο υπάλληλο, δεχόταν και πιέσεις μέσω facebook.
H υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και αναμένεται να αρχίσει η εκδίκαση της.
Την ίδια ώρα ο συγκεκριμένος υπάλληλος του Τμήματος Δασών παραμένει στη θέση του και είναι υποψήφιος για προαγωγή αφού σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών Τάκη Τσιντίδη, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα «Πολίτης», με βάση τη νομοθεσία δεν μπορούσε να διεξάγει πειθαρχική έρευνα εις βάρος του συγκεκριμένου υπαλλήλου την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ποινική έρευνα.
Ως εκ τούτου επειδή ο συγκεκριμένος υπάλληλος τηρούσε τις προϋποθέσεις είναι υποψήφιος και για προαγωγή.Ο κατηγορούμενος υπάλληλος του Τμήματος Δασών αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσεμνη επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση.
reporter cy